Przygotowanie jadalnej koronki, a zwłaszcza wyjęcie jej z maty bez uszkodzeń może sprawiać trudności .
Dlatego pokażę Ci krok po kroku jak przygotować masę do koronek o idealnej konsystencji i wykonać jadalne koronki do dekoracji.

Jakich umiejętności i wiedzy nabędziesz?

Czego się nauczysz?
  • jakie produkty i narzędzia będą potrzebne
  • jak uniknąć grudek w masie
  • co zrobić gdy mata jest bardzo gęsta
  • jak osłabić żelową strukturę masy
  • jak przygotować i wypełnić maty silikonowe
  • jak bez uszkodzeń wyjąć koronkę z maty
  • jak zabezpieczyć gotowe koronki
Materiały dodatkowe
  • lista narzędzi
  • przepis na masę do koronek
Szkolenia uzupełniające
  • Cykl "Pierwsze kroki" - kurs przygotowania pysznego i stabilnego tortu
  • jak zrobić podkładkę z efektem drewna
  • POZIOM SZKOLENIA: ŚREDNIOZAAWANSOWANY
  • CZAS TRWANIA WIDEO: 9:00