Znajdziesz tutaj szkolenia od podstaw, w których poprowadzę Cię krok po kroku.
Nauczysz się wszystkiego, co będzie Ci potrzebne żeby zacząć i rozwijać pasję pieczenia oraz artystycznego dekorowania tortów i innych wypieków:
💛 projektowanie połączeń smakowych i dekoracji tortów, ciasteczek, babeczek i innych słodyczy,
💛 pieczenie ciast, przygotowywanie kremów i innych dodatków, składanie i stabilizacja tortu, a także odpowiednie obłożenie i przygotowanie do dalszej dekoracji,
💛 dekorowanie tortów z użyciem różnych technik cukierniczych i jadalnych materiałów: masy cukrowej, papieru jadalnego, kremu, izomaltu, a także ich kreatywne łączenie.
💛 Znajdziesz tu także zapisane webinary z dwóch cykli:
💛 Do Twojej dyspozycji są także kalendarze, plannery i gotowe szablony, które ułatwią organizację pracy i współpracę z klientami.
💛 I Nowość - Smakowa Baza Akademii czyli autorska kolekcja połączeń smakowych, wraz z przepisami, na torty i desery.
Założyłam Akademię "Kawał Ciacha" żeby pomóc Ci rozwijać pasję pieczenia i artystycznego dekorowania wypieków.
Poznasz tu podstawy, by piec profesjonalne torty o wyjątkowych smakach we własnym domu. To pierwszy etap.
A jeżeli już jesteś w tym świetna, odkryję przed Tobą techniki cukierctwa artystycznego od dekoracji kremem i tekstur, aż po realistyczne i wyjątkowe kwiaty cukrowe.