Witaj w Cukrowym Ogrodzie

Znajdziesz tu szkolenia Masterclass

z florystyki cukrowej

i słodkiego biznesu

To strefa wiedzy eksperckiej MasterClass.

Znajdziesz tutaj szkolenia z zaawansowanych technik cukiernictwa artystycznego, w których poprowadzę Cię krok po kroku.

Nauczysz się tworzyć realistyczne kwiaty cukrowe, które znacznie podniosą wartość Twoich tortów. Pomogą Ci one przyciągnąć klientów na wyjątkowe artystyczne torty z wyższej półki, a co za tym idzie zyskać prestiż i zarabiać więcej.

Każde szkolenie w tej części Akademii możesz kupić osobno, bez czasowego limitu dostępu. Dzięki temu wybierasz dokładnie to czego potrzebujesz. 

Wkrótce trafią tutaj także szkolenia, które pomogą Ci rozwinąć i prowadzić Słodki Biznes. A Już teraz najdziesz tu:

💗 zestaw plannerów (tygodniowy, miesięczny, kwartalny), które pomogą Ci w organizacji pracy

💗 kalendarz świąt przydatny w planowaniu oferty, a także komunikacji i promocji w mediach

💗 Planner Tortu, który pomoże Ci zorganizować pracę zespołu nad wieloma słodkimi projektami w tych samych ramach czasowych

💗 wsparcie procesu zamówień: Miesięczny Planner Zamówień, formularz zamówień dla klienta wraz z załącznikiem projektu tortu oraz kartą połączeń smakowych.

Szkolenia MasterClass dostępne w Akademii Słodkich Dekoracji "Kawał Ciacha"

Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass

Zróbmy razem realistyczne letnie goździki pierzaste z papieru jadalnego do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek o wyjątkowym kształcie oraz trzy rzędy realistycznych płatków z papieru jadalnego. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne lekko wygięte liście i pękate pączki kwiatowe, by w końcu połączyć wszystkie elementy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów goździka pierzastego. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom z wyższej półki cenowej, szukających wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

Zostało dodane w prezencie także do kont wszystkich słuchaczy Akademii, posiadających aktywny abonament w dniu premiery szkolenia.

Uwielbiam robić prezenty moim studentom :)

podstawowy
297 zł
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass

Zróbmy razem trzy odmiany wiosennych tulipanów z masy cukrowej do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek i pręciki z pyłkiem kwiatowym oraz trzy rodzaje realistycznych płatków z masy cukrowej. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne wygięte liście i wszystkie elementy połączymy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów tulipana. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji tylko live podczas premiery, potem będzie dostępne tylko w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass

Zróbmy razem krok po kroku, wyjątkowo realistyczne, wiosenne narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować przykoronek z masy cukrowej oraz misterne, delikatne płatki z papieru, a także jak je realistycznie wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza, łączenie technik cukierniczych oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne zarówno w strefie subskrypcji jak i w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne, wiosenne, żółte narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować poszczególne elementy kwiatu, realistycznie je wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji w formie live. Oznacza to, że jeżeli posiadasz aktywny abonament w Akademii Kawał Ciacha, masz wyjątkową możliwość uczestniczenia na żywo i wpływania na jego przebieg, a także zadawania pytań.

Nagranie szkolenia nie będzie dostępne w części subskrypcyjnej.

zaawansowany
297 zł
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne kwiatostany hortensji z masy cukrowej.

Pokażę Ci dwie techniki, wykonania pojedynczego kwiatu hortensji, w zależności od Twojego doświadczenia i stopnia botanicznej dokładności jaki chcesz uzyskać.

Zademonstruję Ci łatwy sposób na zaoszczędzenie czasu, kiedy potrzebujesz dużo drobnych kwiatów, by uzyskać efekt wow.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatostanu hortensji oraz wypracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci wynieść Twoje artystycznie dekorowane torty na zupełnie nowy poziom i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Tym razem wykonamy gałązkę jemioły. To roślina o wyjątkowym pokroju z zielonymi listkami i białymi owocami, tworząca rozłożyste kępy.

Burza gałązek idealnie nadaje się do dekoracji ośnieżonych, bożonarodzeniowych tortów, wyjątkowych babeczek, czy świątecznych, lukrowanych pierniczków.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass

Zapraszam Cię na kolejne szkolenie z modelowania roślin cukrowych do dekorowania tortów.

Tym razem wykonamy jesienną gałązkę miłorzębu japońskiego. To roślina o wyjątkowym kształcie liści przypominającym wachlarze, która jesienią przebarwia się na ciepły, żółty kolor.

Delikatna gałązka idealnie nadaje się do dekoracji tortów w ciepłych, jesiennych barwach lub tych z motywami dalekiego wschodu. Pięknie prezentuje się także w cukrowych bukietach, wieńczących wyjątkowe torty ślubne.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass

kapusta ozdobna to wyjątkowo dekoracyjna roślina wykorzystywane w dekoracji przyjęć od lata do późnej jesieni. Teraz możesz w wyjątkowy sposób, jej cukrową wersją, ozdobić także tort, by stanowił całość z dekoracją.

Podczas szkolenia wykonamy wyjątkową kapustę ozdobną w kolorach zieleni, seledynu i fioletu, ale inne schematy wybarwienia znajdziesz w materiałach dodatkowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy pączki w różnych kształtach i kolorach, czyli drobne elementy, które pomogą uzupełnić luki pomiędzy kwiatami w bukietach cukrowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy kwiaty groszku pachnącego z masy cukrowej. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i uformować kwiat w trzech stadiach: pączka, pół rozwiniętym i w pełnym rozkwicie. Zgodnie z życzeniem słuchaczek Akademii, wybarwimy je w głębokim odcieniu fioletu i ułożymy w przestrzenną gałązkę tak, by wyglądały naturalnie dla tego gatunku.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów. Możesz udekorować nimi swoje wyjątkowe torty i inne wypieki.

W tym szkoleniu zobaczysz jak zrobić okazałą, a jednocześnie delikatną piwonię do dekoracji tortów. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i trzy rodzaje papierowych płatków, by wyglądały naturalnie.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass

W tym szkoleniu zobaczysz jak łatwo zrobić delikatne stokrotki do dekoracji tortów.

Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i papierowe płatki, by wyglądały naturalnie.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązkę kwitnącej forsycji z masy cukrowej.

Zademonstruję Ci jak uformować drobne, żółte kwiatuszki z masy cukrowej na dwa sposoby, a także jak je realistycznie pomalować.

Wykonam też ich prostszą wersję z papieru jadalnego.

Na koniec z drobnych elementów uformuję gałązkę z uwzględnieniem anatomicznych szczegółów żywej rośliny.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić anemon (zawilec) czyli wyjątkowy kwiat do zimowych bukietów w polnej i pełnej wersji, oraz gałązkę śnieguliczki z białymi owocami i drobnymi listkami.

Wkrótce razem z eukaliptusem i starcem utworzą one wyjątkowy bukiet na ślubny, zimowy tort.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass

W tym szkoleniu nauczysz się tworzyć dwie rośliny w zimowym odcieniu zieleni, z których możesz komponować wyjątkowe bukiety do dekoracji zimowych tortów ślubnych.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązki eukaliptusa oraz starca i realistycznie je wybarwić. Listkom starca popielnego dodamy także wyjątkową teksturę.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać problem.

Dziś czas na wyjątkową, świąteczną roślinę, zwaną Gwiazdą Betlejemską.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić poinsecję z masy cukrowej i wybarwić w dwóch kolorach, żebyś mogła wykorzystać ją do dekoracji tortów czy babeczek.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić typowo świąteczną roślinę, czyli ostrokrzew kolczasty z masy cukrowej, żebyś mogła udekorować nim swoje świąteczne torty, babeczki i ciasteczka.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić lekkie i realistyczne dynie ozdobne z masy cukrowej i naturalnie wybarwione jesienne liście z papieru cukrowego.

To idealne dekoracje na wyjątkowe, jesienne torty.

Cykl szkoleń live w Akademii to nie tylko kwiaty cukrowe, powstał, ponieważ chciałam pomóc Ci tworzyć różne dzieła matki natury i wiem, że uzyskanie realistycznego wyglądu może sprawiać kłopoty.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass

Pokażę Ci krok po kroku jak wykonać realistycznie wyglądające kwiaty lawendy z masy cukrowej, żebyś mogła ozdobić nimi swoje wyjątkowe torty.

Kwiaty z masy cukrowej to szczególny rodzaj cukrowych dekoracji, ale często już sama myśl o ich wykonaniu może spędzać sen z powiek. Aby oswoić nieco ten strach i pomóc Ci tworzyć realistyczne kwiaty cukrowe zapraszam Cię do Cukrowego Ogrodu - strefy szkoleń cukierniczych z modelowania kwiatów cukrowych do dekoracji tortów.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass

Zróbmy razem realistyczne letnie goździki pierzaste z papieru jadalnego do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek o wyjątkowym kształcie oraz trzy rzędy realistycznych płatków z papieru jadalnego. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne lekko wygięte liście i pękate pączki kwiatowe, by w końcu połączyć wszystkie elementy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów goździka pierzastego. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom z wyższej półki cenowej, szukających wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

Zostało dodane w prezencie także do kont wszystkich słuchaczy Akademii, posiadających aktywny abonament w dniu premiery szkolenia.

Uwielbiam robić prezenty moim studentom :)

podstawowy
297 zł
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass

Zróbmy razem trzy odmiany wiosennych tulipanów z masy cukrowej do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek i pręciki z pyłkiem kwiatowym oraz trzy rodzaje realistycznych płatków z masy cukrowej. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne wygięte liście i wszystkie elementy połączymy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów tulipana. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji tylko live podczas premiery, potem będzie dostępne tylko w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass

Zróbmy razem krok po kroku, wyjątkowo realistyczne, wiosenne narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować przykoronek z masy cukrowej oraz misterne, delikatne płatki z papieru, a także jak je realistycznie wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza, łączenie technik cukierniczych oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne zarówno w strefie subskrypcji jak i w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne, wiosenne, żółte narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować poszczególne elementy kwiatu, realistycznie je wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji w formie live. Oznacza to, że jeżeli posiadasz aktywny abonament w Akademii Kawał Ciacha, masz wyjątkową możliwość uczestniczenia na żywo i wpływania na jego przebieg, a także zadawania pytań.

Nagranie szkolenia nie będzie dostępne w części subskrypcyjnej.

zaawansowany
297 zł
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne kwiatostany hortensji z masy cukrowej.

Pokażę Ci dwie techniki, wykonania pojedynczego kwiatu hortensji, w zależności od Twojego doświadczenia i stopnia botanicznej dokładności jaki chcesz uzyskać.

Zademonstruję Ci łatwy sposób na zaoszczędzenie czasu, kiedy potrzebujesz dużo drobnych kwiatów, by uzyskać efekt wow.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatostanu hortensji oraz wypracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci wynieść Twoje artystycznie dekorowane torty na zupełnie nowy poziom i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Tym razem wykonamy gałązkę jemioły. To roślina o wyjątkowym pokroju z zielonymi listkami i białymi owocami, tworząca rozłożyste kępy.

Burza gałązek idealnie nadaje się do dekoracji ośnieżonych, bożonarodzeniowych tortów, wyjątkowych babeczek, czy świątecznych, lukrowanych pierniczków.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass

Zapraszam Cię na kolejne szkolenie z modelowania roślin cukrowych do dekorowania tortów.

Tym razem wykonamy jesienną gałązkę miłorzębu japońskiego. To roślina o wyjątkowym kształcie liści przypominającym wachlarze, która jesienią przebarwia się na ciepły, żółty kolor.

Delikatna gałązka idealnie nadaje się do dekoracji tortów w ciepłych, jesiennych barwach lub tych z motywami dalekiego wschodu. Pięknie prezentuje się także w cukrowych bukietach, wieńczących wyjątkowe torty ślubne.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass

kapusta ozdobna to wyjątkowo dekoracyjna roślina wykorzystywane w dekoracji przyjęć od lata do późnej jesieni. Teraz możesz w wyjątkowy sposób, jej cukrową wersją, ozdobić także tort, by stanowił całość z dekoracją.

Podczas szkolenia wykonamy wyjątkową kapustę ozdobną w kolorach zieleni, seledynu i fioletu, ale inne schematy wybarwienia znajdziesz w materiałach dodatkowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy pączki w różnych kształtach i kolorach, czyli drobne elementy, które pomogą uzupełnić luki pomiędzy kwiatami w bukietach cukrowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy kwiaty groszku pachnącego z masy cukrowej. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i uformować kwiat w trzech stadiach: pączka, pół rozwiniętym i w pełnym rozkwicie. Zgodnie z życzeniem słuchaczek Akademii, wybarwimy je w głębokim odcieniu fioletu i ułożymy w przestrzenną gałązkę tak, by wyglądały naturalnie dla tego gatunku.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów. Możesz udekorować nimi swoje wyjątkowe torty i inne wypieki.

W tym szkoleniu zobaczysz jak zrobić okazałą, a jednocześnie delikatną piwonię do dekoracji tortów. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i trzy rodzaje papierowych płatków, by wyglądały naturalnie.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass

W tym szkoleniu zobaczysz jak łatwo zrobić delikatne stokrotki do dekoracji tortów.

Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i papierowe płatki, by wyglądały naturalnie.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązkę kwitnącej forsycji z masy cukrowej.

Zademonstruję Ci jak uformować drobne, żółte kwiatuszki z masy cukrowej na dwa sposoby, a także jak je realistycznie pomalować.

Wykonam też ich prostszą wersję z papieru jadalnego.

Na koniec z drobnych elementów uformuję gałązkę z uwzględnieniem anatomicznych szczegółów żywej rośliny.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić anemon (zawilec) czyli wyjątkowy kwiat do zimowych bukietów w polnej i pełnej wersji, oraz gałązkę śnieguliczki z białymi owocami i drobnymi listkami.

Wkrótce razem z eukaliptusem i starcem utworzą one wyjątkowy bukiet na ślubny, zimowy tort.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass

W tym szkoleniu nauczysz się tworzyć dwie rośliny w zimowym odcieniu zieleni, z których możesz komponować wyjątkowe bukiety do dekoracji zimowych tortów ślubnych.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązki eukaliptusa oraz starca i realistycznie je wybarwić. Listkom starca popielnego dodamy także wyjątkową teksturę.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać problem.

Dziś czas na wyjątkową, świąteczną roślinę, zwaną Gwiazdą Betlejemską.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić poinsecję z masy cukrowej i wybarwić w dwóch kolorach, żebyś mogła wykorzystać ją do dekoracji tortów czy babeczek.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić typowo świąteczną roślinę, czyli ostrokrzew kolczasty z masy cukrowej, żebyś mogła udekorować nim swoje świąteczne torty, babeczki i ciasteczka.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić lekkie i realistyczne dynie ozdobne z masy cukrowej i naturalnie wybarwione jesienne liście z papieru cukrowego.

To idealne dekoracje na wyjątkowe, jesienne torty.

Cykl szkoleń live w Akademii to nie tylko kwiaty cukrowe, powstał, ponieważ chciałam pomóc Ci tworzyć różne dzieła matki natury i wiem, że uzyskanie realistycznego wyglądu może sprawiać kłopoty.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass

Pokażę Ci krok po kroku jak wykonać realistycznie wyglądające kwiaty lawendy z masy cukrowej, żebyś mogła ozdobić nimi swoje wyjątkowe torty.

Kwiaty z masy cukrowej to szczególny rodzaj cukrowych dekoracji, ale często już sama myśl o ich wykonaniu może spędzać sen z powiek. Aby oswoić nieco ten strach i pomóc Ci tworzyć realistyczne kwiaty cukrowe zapraszam Cię do Cukrowego Ogrodu - strefy szkoleń cukierniczych z modelowania kwiatów cukrowych do dekoracji tortów.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass

Zróbmy razem realistyczne letnie goździki pierzaste z papieru jadalnego do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek o wyjątkowym kształcie oraz trzy rzędy realistycznych płatków z papieru jadalnego. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne lekko wygięte liście i pękate pączki kwiatowe, by w końcu połączyć wszystkie elementy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów goździka pierzastego. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom z wyższej półki cenowej, szukających wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

Zostało dodane w prezencie także do kont wszystkich słuchaczy Akademii, posiadających aktywny abonament w dniu premiery szkolenia.

Uwielbiam robić prezenty moim studentom :)

podstawowy
297 zł
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass

Zróbmy razem krok po kroku, wyjątkowo realistyczne, wiosenne narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować przykoronek z masy cukrowej oraz misterne, delikatne płatki z papieru, a także jak je realistycznie wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza, łączenie technik cukierniczych oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne zarówno w strefie subskrypcji jak i w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass

Zróbmy razem realistyczne letnie goździki pierzaste z papieru jadalnego do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek o wyjątkowym kształcie oraz trzy rzędy realistycznych płatków z papieru jadalnego. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne lekko wygięte liście i pękate pączki kwiatowe, by w końcu połączyć wszystkie elementy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów goździka pierzastego. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom z wyższej półki cenowej, szukających wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

Zostało dodane w prezencie także do kont wszystkich słuchaczy Akademii, posiadających aktywny abonament w dniu premiery szkolenia.

Uwielbiam robić prezenty moim studentom :)

podstawowy
297 zł
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass

Zróbmy razem krok po kroku, wyjątkowo realistyczne, wiosenne narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować przykoronek z masy cukrowej oraz misterne, delikatne płatki z papieru, a także jak je realistycznie wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza, łączenie technik cukierniczych oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne zarówno w strefie subskrypcji jak i w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass

Zróbmy razem realistyczne letnie goździki pierzaste z papieru jadalnego do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek o wyjątkowym kształcie oraz trzy rzędy realistycznych płatków z papieru jadalnego. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne lekko wygięte liście i pękate pączki kwiatowe, by w końcu połączyć wszystkie elementy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów goździka pierzastego. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom z wyższej półki cenowej, szukających wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

Zostało dodane w prezencie także do kont wszystkich słuchaczy Akademii, posiadających aktywny abonament w dniu premiery szkolenia.

Uwielbiam robić prezenty moim studentom :)

podstawowy
297 zł
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass

Zróbmy razem trzy odmiany wiosennych tulipanów z masy cukrowej do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek i pręciki z pyłkiem kwiatowym oraz trzy rodzaje realistycznych płatków z masy cukrowej. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne wygięte liście i wszystkie elementy połączymy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów tulipana. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji tylko live podczas premiery, potem będzie dostępne tylko w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass

Zróbmy razem krok po kroku, wyjątkowo realistyczne, wiosenne narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować przykoronek z masy cukrowej oraz misterne, delikatne płatki z papieru, a także jak je realistycznie wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza, łączenie technik cukierniczych oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne zarówno w strefie subskrypcji jak i w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne, wiosenne, żółte narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować poszczególne elementy kwiatu, realistycznie je wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji w formie live. Oznacza to, że jeżeli posiadasz aktywny abonament w Akademii Kawał Ciacha, masz wyjątkową możliwość uczestniczenia na żywo i wpływania na jego przebieg, a także zadawania pytań.

Nagranie szkolenia nie będzie dostępne w części subskrypcyjnej.

zaawansowany
297 zł
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne kwiatostany hortensji z masy cukrowej.

Pokażę Ci dwie techniki, wykonania pojedynczego kwiatu hortensji, w zależności od Twojego doświadczenia i stopnia botanicznej dokładności jaki chcesz uzyskać.

Zademonstruję Ci łatwy sposób na zaoszczędzenie czasu, kiedy potrzebujesz dużo drobnych kwiatów, by uzyskać efekt wow.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatostanu hortensji oraz wypracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci wynieść Twoje artystycznie dekorowane torty na zupełnie nowy poziom i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Tym razem wykonamy gałązkę jemioły. To roślina o wyjątkowym pokroju z zielonymi listkami i białymi owocami, tworząca rozłożyste kępy.

Burza gałązek idealnie nadaje się do dekoracji ośnieżonych, bożonarodzeniowych tortów, wyjątkowych babeczek, czy świątecznych, lukrowanych pierniczków.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass

Zapraszam Cię na kolejne szkolenie z modelowania roślin cukrowych do dekorowania tortów.

Tym razem wykonamy jesienną gałązkę miłorzębu japońskiego. To roślina o wyjątkowym kształcie liści przypominającym wachlarze, która jesienią przebarwia się na ciepły, żółty kolor.

Delikatna gałązka idealnie nadaje się do dekoracji tortów w ciepłych, jesiennych barwach lub tych z motywami dalekiego wschodu. Pięknie prezentuje się także w cukrowych bukietach, wieńczących wyjątkowe torty ślubne.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass

kapusta ozdobna to wyjątkowo dekoracyjna roślina wykorzystywane w dekoracji przyjęć od lata do późnej jesieni. Teraz możesz w wyjątkowy sposób, jej cukrową wersją, ozdobić także tort, by stanowił całość z dekoracją.

Podczas szkolenia wykonamy wyjątkową kapustę ozdobną w kolorach zieleni, seledynu i fioletu, ale inne schematy wybarwienia znajdziesz w materiałach dodatkowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy pączki w różnych kształtach i kolorach, czyli drobne elementy, które pomogą uzupełnić luki pomiędzy kwiatami w bukietach cukrowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy kwiaty groszku pachnącego z masy cukrowej. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i uformować kwiat w trzech stadiach: pączka, pół rozwiniętym i w pełnym rozkwicie. Zgodnie z życzeniem słuchaczek Akademii, wybarwimy je w głębokim odcieniu fioletu i ułożymy w przestrzenną gałązkę tak, by wyglądały naturalnie dla tego gatunku.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów. Możesz udekorować nimi swoje wyjątkowe torty i inne wypieki.

W tym szkoleniu zobaczysz jak zrobić okazałą, a jednocześnie delikatną piwonię do dekoracji tortów. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i trzy rodzaje papierowych płatków, by wyglądały naturalnie.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass

W tym szkoleniu zobaczysz jak łatwo zrobić delikatne stokrotki do dekoracji tortów.

Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i papierowe płatki, by wyglądały naturalnie.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązkę kwitnącej forsycji z masy cukrowej.

Zademonstruję Ci jak uformować drobne, żółte kwiatuszki z masy cukrowej na dwa sposoby, a także jak je realistycznie pomalować.

Wykonam też ich prostszą wersję z papieru jadalnego.

Na koniec z drobnych elementów uformuję gałązkę z uwzględnieniem anatomicznych szczegółów żywej rośliny.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić anemon (zawilec) czyli wyjątkowy kwiat do zimowych bukietów w polnej i pełnej wersji, oraz gałązkę śnieguliczki z białymi owocami i drobnymi listkami.

Wkrótce razem z eukaliptusem i starcem utworzą one wyjątkowy bukiet na ślubny, zimowy tort.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass

W tym szkoleniu nauczysz się tworzyć dwie rośliny w zimowym odcieniu zieleni, z których możesz komponować wyjątkowe bukiety do dekoracji zimowych tortów ślubnych.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązki eukaliptusa oraz starca i realistycznie je wybarwić. Listkom starca popielnego dodamy także wyjątkową teksturę.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać problem.

Dziś czas na wyjątkową, świąteczną roślinę, zwaną Gwiazdą Betlejemską.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić poinsecję z masy cukrowej i wybarwić w dwóch kolorach, żebyś mogła wykorzystać ją do dekoracji tortów czy babeczek.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić typowo świąteczną roślinę, czyli ostrokrzew kolczasty z masy cukrowej, żebyś mogła udekorować nim swoje świąteczne torty, babeczki i ciasteczka.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić lekkie i realistyczne dynie ozdobne z masy cukrowej i naturalnie wybarwione jesienne liście z papieru cukrowego.

To idealne dekoracje na wyjątkowe, jesienne torty.

Cykl szkoleń live w Akademii to nie tylko kwiaty cukrowe, powstał, ponieważ chciałam pomóc Ci tworzyć różne dzieła matki natury i wiem, że uzyskanie realistycznego wyglądu może sprawiać kłopoty.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass

Pokażę Ci krok po kroku jak wykonać realistycznie wyglądające kwiaty lawendy z masy cukrowej, żebyś mogła ozdobić nimi swoje wyjątkowe torty.

Kwiaty z masy cukrowej to szczególny rodzaj cukrowych dekoracji, ale często już sama myśl o ich wykonaniu może spędzać sen z powiek. Aby oswoić nieco ten strach i pomóc Ci tworzyć realistyczne kwiaty cukrowe zapraszam Cię do Cukrowego Ogrodu - strefy szkoleń cukierniczych z modelowania kwiatów cukrowych do dekoracji tortów.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass
Jak zrobić goździki z papieru jadalnego - MasterClass

Zróbmy razem realistyczne letnie goździki pierzaste z papieru jadalnego do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek o wyjątkowym kształcie oraz trzy rzędy realistycznych płatków z papieru jadalnego. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne lekko wygięte liście i pękate pączki kwiatowe, by w końcu połączyć wszystkie elementy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów goździka pierzastego. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom z wyższej półki cenowej, szukających wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

Zostało dodane w prezencie także do kont wszystkich słuchaczy Akademii, posiadających aktywny abonament w dniu premiery szkolenia.

Uwielbiam robić prezenty moim studentom :)

podstawowy
297 zł
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass

Zróbmy razem trzy odmiany wiosennych tulipanów z masy cukrowej do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek i pręciki z pyłkiem kwiatowym oraz trzy rodzaje realistycznych płatków z masy cukrowej. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne wygięte liście i wszystkie elementy połączymy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów tulipana. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji tylko live podczas premiery, potem będzie dostępne tylko w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass
Jak zrobić narcyzy techniką łączoną z masy cukrowej i papieru - MasterClass

Zróbmy razem krok po kroku, wyjątkowo realistyczne, wiosenne narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować przykoronek z masy cukrowej oraz misterne, delikatne płatki z papieru, a także jak je realistycznie wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza, łączenie technik cukierniczych oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne zarówno w strefie subskrypcji jak i w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne, wiosenne, żółte narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować poszczególne elementy kwiatu, realistycznie je wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji w formie live. Oznacza to, że jeżeli posiadasz aktywny abonament w Akademii Kawał Ciacha, masz wyjątkową możliwość uczestniczenia na żywo i wpływania na jego przebieg, a także zadawania pytań.

Nagranie szkolenia nie będzie dostępne w części subskrypcyjnej.

zaawansowany
297 zł
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne kwiatostany hortensji z masy cukrowej.

Pokażę Ci dwie techniki, wykonania pojedynczego kwiatu hortensji, w zależności od Twojego doświadczenia i stopnia botanicznej dokładności jaki chcesz uzyskać.

Zademonstruję Ci łatwy sposób na zaoszczędzenie czasu, kiedy potrzebujesz dużo drobnych kwiatów, by uzyskać efekt wow.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatostanu hortensji oraz wypracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci wynieść Twoje artystycznie dekorowane torty na zupełnie nowy poziom i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Tym razem wykonamy gałązkę jemioły. To roślina o wyjątkowym pokroju z zielonymi listkami i białymi owocami, tworząca rozłożyste kępy.

Burza gałązek idealnie nadaje się do dekoracji ośnieżonych, bożonarodzeniowych tortów, wyjątkowych babeczek, czy świątecznych, lukrowanych pierniczków.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass

Zapraszam Cię na kolejne szkolenie z modelowania roślin cukrowych do dekorowania tortów.

Tym razem wykonamy jesienną gałązkę miłorzębu japońskiego. To roślina o wyjątkowym kształcie liści przypominającym wachlarze, która jesienią przebarwia się na ciepły, żółty kolor.

Delikatna gałązka idealnie nadaje się do dekoracji tortów w ciepłych, jesiennych barwach lub tych z motywami dalekiego wschodu. Pięknie prezentuje się także w cukrowych bukietach, wieńczących wyjątkowe torty ślubne.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass

kapusta ozdobna to wyjątkowo dekoracyjna roślina wykorzystywane w dekoracji przyjęć od lata do późnej jesieni. Teraz możesz w wyjątkowy sposób, jej cukrową wersją, ozdobić także tort, by stanowił całość z dekoracją.

Podczas szkolenia wykonamy wyjątkową kapustę ozdobną w kolorach zieleni, seledynu i fioletu, ale inne schematy wybarwienia znajdziesz w materiałach dodatkowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy pączki w różnych kształtach i kolorach, czyli drobne elementy, które pomogą uzupełnić luki pomiędzy kwiatami w bukietach cukrowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy kwiaty groszku pachnącego z masy cukrowej. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i uformować kwiat w trzech stadiach: pączka, pół rozwiniętym i w pełnym rozkwicie. Zgodnie z życzeniem słuchaczek Akademii, wybarwimy je w głębokim odcieniu fioletu i ułożymy w przestrzenną gałązkę tak, by wyglądały naturalnie dla tego gatunku.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów. Możesz udekorować nimi swoje wyjątkowe torty i inne wypieki.

W tym szkoleniu zobaczysz jak zrobić okazałą, a jednocześnie delikatną piwonię do dekoracji tortów. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i trzy rodzaje papierowych płatków, by wyglądały naturalnie.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązkę kwitnącej forsycji z masy cukrowej.

Zademonstruję Ci jak uformować drobne, żółte kwiatuszki z masy cukrowej na dwa sposoby, a także jak je realistycznie pomalować.

Wykonam też ich prostszą wersję z papieru jadalnego.

Na koniec z drobnych elementów uformuję gałązkę z uwzględnieniem anatomicznych szczegółów żywej rośliny.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić anemon (zawilec) czyli wyjątkowy kwiat do zimowych bukietów w polnej i pełnej wersji, oraz gałązkę śnieguliczki z białymi owocami i drobnymi listkami.

Wkrótce razem z eukaliptusem i starcem utworzą one wyjątkowy bukiet na ślubny, zimowy tort.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass

W tym szkoleniu nauczysz się tworzyć dwie rośliny w zimowym odcieniu zieleni, z których możesz komponować wyjątkowe bukiety do dekoracji zimowych tortów ślubnych.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązki eukaliptusa oraz starca i realistycznie je wybarwić. Listkom starca popielnego dodamy także wyjątkową teksturę.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać problem.

Dziś czas na wyjątkową, świąteczną roślinę, zwaną Gwiazdą Betlejemską.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić poinsecję z masy cukrowej i wybarwić w dwóch kolorach, żebyś mogła wykorzystać ją do dekoracji tortów czy babeczek.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić typowo świąteczną roślinę, czyli ostrokrzew kolczasty z masy cukrowej, żebyś mogła udekorować nim swoje świąteczne torty, babeczki i ciasteczka.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić lekkie i realistyczne dynie ozdobne z masy cukrowej i naturalnie wybarwione jesienne liście z papieru cukrowego.

To idealne dekoracje na wyjątkowe, jesienne torty.

Cykl szkoleń live w Akademii to nie tylko kwiaty cukrowe, powstał, ponieważ chciałam pomóc Ci tworzyć różne dzieła matki natury i wiem, że uzyskanie realistycznego wyglądu może sprawiać kłopoty.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass

Pokażę Ci krok po kroku jak wykonać realistycznie wyglądające kwiaty lawendy z masy cukrowej, żebyś mogła ozdobić nimi swoje wyjątkowe torty.

Kwiaty z masy cukrowej to szczególny rodzaj cukrowych dekoracji, ale często już sama myśl o ich wykonaniu może spędzać sen z powiek. Aby oswoić nieco ten strach i pomóc Ci tworzyć realistyczne kwiaty cukrowe zapraszam Cię do Cukrowego Ogrodu - strefy szkoleń cukierniczych z modelowania kwiatów cukrowych do dekoracji tortów.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić tulipany z masy cukrowej - MasterClass

Zróbmy razem trzy odmiany wiosennych tulipanów z masy cukrowej do cukierniczych dekoracji.

Pokażę Ci jak przygotować słupek i pręciki z pyłkiem kwiatowym oraz trzy rodzaje realistycznych płatków z masy cukrowej. Nadamy im odpowiedni kształt, teksturę, a także realistycznie je wybarwimy. Przygotujemy także podłużne wygięte liście i wszystkie elementy połączymy w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów tulipana. Opracowane przeze mnie triki, pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji tylko live podczas premiery, potem będzie dostępne tylko w sprzedaży indywidualnej w Cukrowym Ogrodzie.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić narcyzy - żonkile z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne, wiosenne, żółte narcyzy z masy cukrowej.

Pokażę Ci jak przygotować poszczególne elementy kwiatu, realistycznie je wybarwić i połączyć w całość.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatów narcyza oraz opracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci dekorować torty na zupełnie nowym poziomie i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

To szkolenie MasterClass jest dostępne w strefie subskrypcji w formie live. Oznacza to, że jeżeli posiadasz aktywny abonament w Akademii Kawał Ciacha, masz wyjątkową możliwość uczestniczenia na żywo i wpływania na jego przebieg, a także zadawania pytań.

Nagranie szkolenia nie będzie dostępne w części subskrypcyjnej.

zaawansowany
297 zł
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić hortensje z masy cukrowej - MasterClass

Zobacz krok po kroku jak stworzyć wyjątkowo realistyczne kwiatostany hortensji z masy cukrowej.

Pokażę Ci dwie techniki, wykonania pojedynczego kwiatu hortensji, w zależności od Twojego doświadczenia i stopnia botanicznej dokładności jaki chcesz uzyskać.

Zademonstruję Ci łatwy sposób na zaoszczędzenie czasu, kiedy potrzebujesz dużo drobnych kwiatów, by uzyskać efekt wow.

To kompletne, eksperckie szkolenie, obejmujące wszystkie etapy powstawania kwiatostanu hortensji oraz wypracowane przeze mnie triki, które pomogą Ci nabrać doświadczenia i uniknąć pułapek.

Realistyczne kwiaty cukrowe pomogą Ci wynieść Twoje artystycznie dekorowane torty na zupełnie nowy poziom i oferować je klientom szukającym wyjątkowych rozwiązań.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić jemiołę z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Tym razem wykonamy gałązkę jemioły. To roślina o wyjątkowym pokroju z zielonymi listkami i białymi owocami, tworząca rozłożyste kępy.

Burza gałązek idealnie nadaje się do dekoracji ośnieżonych, bożonarodzeniowych tortów, wyjątkowych babeczek, czy świątecznych, lukrowanych pierniczków.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass
Jak zrobić miłorząb japoński z masy cukrowej MasterClass

Zapraszam Cię na kolejne szkolenie z modelowania roślin cukrowych do dekorowania tortów.

Tym razem wykonamy jesienną gałązkę miłorzębu japońskiego. To roślina o wyjątkowym kształcie liści przypominającym wachlarze, która jesienią przebarwia się na ciepły, żółty kolor.

Delikatna gałązka idealnie nadaje się do dekoracji tortów w ciepłych, jesiennych barwach lub tych z motywami dalekiego wschodu. Pięknie prezentuje się także w cukrowych bukietach, wieńczących wyjątkowe torty ślubne.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić kapustę ozdobną z masy cukrowej - MasterClass

kapusta ozdobna to wyjątkowo dekoracyjna roślina wykorzystywane w dekoracji przyjęć od lata do późnej jesieni. Teraz możesz w wyjątkowy sposób, jej cukrową wersją, ozdobić także tort, by stanowił całość z dekoracją.

Podczas szkolenia wykonamy wyjątkową kapustę ozdobną w kolorach zieleni, seledynu i fioletu, ale inne schematy wybarwienia znajdziesz w materiałach dodatkowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass
Jak zrobić pączki-fillery do bukietów cukrowych - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy pączki w różnych kształtach i kolorach, czyli drobne elementy, które pomogą uzupełnić luki pomiędzy kwiatami w bukietach cukrowych.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić groszek pachnący z masy cukrowej - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów.

W tym szkoleniu zrobimy kwiaty groszku pachnącego z masy cukrowej. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i uformować kwiat w trzech stadiach: pączka, pół rozwiniętym i w pełnym rozkwicie. Zgodnie z życzeniem słuchaczek Akademii, wybarwimy je w głębokim odcieniu fioletu i ułożymy w przestrzenną gałązkę tak, by wyglądały naturalnie dla tego gatunku.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass
Jak zrobić cukrowe piwonie - MasterClass

To kolejne szkolenie live w Akademii Kawał Ciacha, podczas których krok po kroku tworzymy kwiaty i inne rośliny z jadalnych materiałów. Możesz udekorować nimi swoje wyjątkowe torty i inne wypieki.

W tym szkoleniu zobaczysz jak zrobić okazałą, a jednocześnie delikatną piwonię do dekoracji tortów. Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i trzy rodzaje papierowych płatków, by wyglądały naturalnie.

Cykl ten powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass

W tym szkoleniu zobaczysz jak łatwo zrobić delikatne stokrotki do dekoracji tortów.

Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i papierowe płatki, by wyglądały naturalnie.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić forsycje z masy cukrowej - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązkę kwitnącej forsycji z masy cukrowej.

Zademonstruję Ci jak uformować drobne, żółte kwiatuszki z masy cukrowej na dwa sposoby, a także jak je realistycznie pomalować.

Wykonam też ich prostszą wersję z papieru jadalnego.

Na koniec z drobnych elementów uformuję gałązkę z uwzględnieniem anatomicznych szczegółów żywej rośliny.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić anemon i śnieguliczkę do zimowych bukietów - MasterClass

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić anemon (zawilec) czyli wyjątkowy kwiat do zimowych bukietów w polnej i pełnej wersji, oraz gałązkę śnieguliczki z białymi owocami i drobnymi listkami.

Wkrótce razem z eukaliptusem i starcem utworzą one wyjątkowy bukiet na ślubny, zimowy tort.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass
Jak zrobić eukaliptus i starzec do zimowych bukietów - MasterClass

W tym szkoleniu nauczysz się tworzyć dwie rośliny w zimowym odcieniu zieleni, z których możesz komponować wyjątkowe bukiety do dekoracji zimowych tortów ślubnych.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić gałązki eukaliptusa oraz starca i realistycznie je wybarwić. Listkom starca popielnego dodamy także wyjątkową teksturę.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić poinsecję z masy cukrowej - MasterClass

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać problem.

Dziś czas na wyjątkową, świąteczną roślinę, zwaną Gwiazdą Betlejemską.

Pokażę Ci krok po kroku jak zrobić poinsecję z masy cukrowej i wybarwić w dwóch kolorach, żebyś mogła wykorzystać ją do dekoracji tortów czy babeczek.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić ostrokrzew z masy cukrowej - MasterClass

To kolejna typowo świąteczna roślina z masy cukrowej , której nauczysz się tworzyć podczas szkoleń w akademii.

Dziś pokażę Ci krok po kroku jak zrobić typowo świąteczną roślinę, czyli ostrokrzew kolczasty z masy cukrowej, żebyś mogła udekorować nim swoje świąteczne torty, babeczki i ciasteczka.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spory problem.

średniozaawansowany
347 zł
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić lekkie i realistyczne dynie ozdobne z masy cukrowej i naturalnie wybarwione jesienne liście z papieru cukrowego.

To idealne dekoracje na wyjątkowe, jesienne torty.

Cykl szkoleń live w Akademii to nie tylko kwiaty cukrowe, powstał, ponieważ chciałam pomóc Ci tworzyć różne dzieła matki natury i wiem, że uzyskanie realistycznego wyglądu może sprawiać kłopoty.

zaawansowany
347 zł
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass
Jak zrobić lawendy z masy cukrowej - MasterClass

Pokażę Ci krok po kroku jak wykonać realistycznie wyglądające kwiaty lawendy z masy cukrowej, żebyś mogła ozdobić nimi swoje wyjątkowe torty.

Kwiaty z masy cukrowej to szczególny rodzaj cukrowych dekoracji, ale często już sama myśl o ich wykonaniu może spędzać sen z powiek. Aby oswoić nieco ten strach i pomóc Ci tworzyć realistyczne kwiaty cukrowe zapraszam Cię do Cukrowego Ogrodu - strefy szkoleń cukierniczych z modelowania kwiatów cukrowych do dekoracji tortów.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass
Jak zrobić cukrowe stokrotki - MasterClass

W tym szkoleniu zobaczysz jak łatwo zrobić delikatne stokrotki do dekoracji tortów.

Pokażę Ci krok po kroku jak przygotować materiały i odpowiednio je zabarwić, jak uformować środek i papierowe płatki, by wyglądały naturalnie.

Cykl szkoleń live w Akademii to cukrowe rośliny, którymi możesz udekorować torty i inne swoje wypieki. Powstał, aby pomóc Ci tworzyć realistyczne dzieła matki natury, bo wiem, że uzyskanie naturalnego wyglądu elementów z masy cukrowej, czy innych jadalnych materiałów, może sprawiać spore problemy.

średniozaawansowany
297 zł
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass
Jak zrobić jesienne liście i dynie - MasterClass

W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku jak zrobić lekkie i realistyczne dynie ozdobne z masy cukrowej i naturalnie wybarwione jesienne liście z papieru cukrowego.

To idealne dekoracje na wyjątkowe, jesienne torty.

Cykl szkoleń live w Akademii to nie tylko kwiaty cukrowe, powstał, ponieważ chciałam pomóc Ci tworzyć różne dzieła matki natury i wiem, że uzyskanie realistycznego wyglądu może sprawiać kłopoty.

zaawansowany
347 zł

Do każdego szkolenia czekają na Ciebie wyjątkowe materiały edukacyjne, przygotowane specjalnie dla potrzeb Akademii.
💗
Szablony i tutoriale rysuję dla Ciebie własnoręcznie.
💗
Wszystkie materiały dodatkowe możesz pobrać w formie plików PDF

Jestem Izabell - cake artist

Założyłam Akademię "Kawał Ciacha" żeby pomóc Ci rozwijać pasję pieczenia i artystycznego dekorowania wypieków.

Poznasz tu podstawy, by piec profesjonalne torty o wyjątkowych smakach we własnym domu. To pierwszy etap.

A jezeli już jesteś w tym świetna, odkryję przed Tobą techniki cukierctwa artystycznego od dekoracji kremem i tekstur, aż po realistyczne i wyjątkowe kwiaty cukrowe.