Narcyzy to najpopularniejsze wiosenne kwiaty. Niestety są silnie trujące i nie mogą mieć żadnego kontaktu z żywnością, dlatego pokażę Ci jak zrobić je z jadalnych materiałów.
💛
Cukrowe narcyzy możemy zaaranżować na torcie na wiele sposobów. Jako przestrzenne bukiety lub kompozycje eksponujące cebulkę kwiatową, a także łączyć je z innymi wiosennymi roślinami, na przykład forsycją.
💛
Narcyzy wymagają także wyjątkowego wykończenia od spodu, który pozostaje widoczny, ze wzglądu na specyficzne nachylenie kwiatu.
💛
Tworząc rośliny z jadalnych materiałów możemy bezpiecznie dekorować nimi babeczki, ciasteczka i torty, także te wyjątkowe - ślubne, znacząco podnosząc ich wartość.
W tym szkoleniu pokażę Ci krok po kroku, jak wykonać wyjątkowe, wiosenne kwiaty z masy cukrowej i papieru do dekoracji Twoich tortów.
Chcesz podnieść wartość swoich tortów? Spaw, żeby zakwitły