Jeżeli nie biel tytanowa, to co

webinar

Wycofanie z rynku białego barwnika (biel tytanowa) sprawiło, że trudno jest uzyskać krem zarówno biały jak i w czystych, nie pożółconych kolorach. Ma to ogromny wpływ na ostateczny wygląd tortu.

🤍

Jeżeli nie białe, to jakie? Mam dla Ciebie kilka odpowiedzi na to pytanie w oparciu o teorię koloru i najnowsze kolorystyczne trendy.

🤍

Pokażę także gdzie szukać inspiracji, jak opracować nowy schemat kolorów i co pomoże przekonać klienta do innych rozwiązań.

🤍

Podpowiem także jakie mamy opcje i co zrobić w sytuacji, kiedy tort jednak musi być biały.

Zastanawiasz się jak bez białego barwnika uniknąć żółtawego odcienia tortów?

Poznaj pomysły na odejście od śnieżnobiałej bazy i rozszerz wiedzę o łączeniu barw, by tworzyć torty zgodnie z najnowszymi, kolorystycznymi trendami.

Poszerz swoją wiedzę o teorię koloru i najnowsze trendy?

Teraz możesz kupić to szkolenie, w dwóch wariantach

Dostęp do tego szkolenia i wielu innych w subskrypcji

Dostęp wyłącznie do tego szkolenia online

Jakich umiejętności i wiedzy nabędziesz?

Czego się nauczysz?
  • czy torty / desery muszą być białe
  • jaki tort na ślub / komunię / chrzest
  • Co to jest koło barw
  • co to są kolory podstawowe, drugiego i trzeciego rzędu
  • jak dobrać kolory, które do siebie pasują
  • dlaczego unikamy pożółkłych odcieni
  • jak odbarwić żółty odcień w kremie
  • nowa przestrzeń kolorystyczna zamiast bieli
Materiały dodatkowe
  • workbook teoria koloru - schematy
  • szablon do tworzenia palety kolorów


  • POZIOM SZKOLENIA: PODSTAWOWY
  • CZAS TRWANIA WIDEO: 01:08:39

Poznaj opinie uczestników moich szkoleń

Do każdego szkolenia czekają na Ciebie wyjątkowe materiały edukacyjne, przygotowane specjalnie dla potrzeb Akademii.
💗
Szablony i tutoriale rysuję dla Ciebie własnoręcznie.
💗
Wszystkie materiały dodatkowe możesz pobrać w formie plików PDF

Dołącz do Cukrowych Artystów w Akademii

Dostęp do tego szkolenia i wielu innych w subskrypcji

Dostęp wyłącznie do tego szkolenia online


Jestem Izabell - cake artist

Od lat prowadzę szkolenia i warsztaty z technik cukiernictwa artystycznego, które w chwili obecnej, prawie w całości realizuję online.

Nadejście pandemii znacząco przyspieszyło ten proces i tak, w odpowiedzi na potrzeby Cukrowych Artystek, powstała platforma edukacyjna Akademii Słodkich Dekoracji "Kawał Ciacha".

Otwarłam ją, żeby pomóc Cukrowym Artystom, takim jak my rozwijać pasję pieczenia i artystycznego dekorowania tortów, a może zrealizować w końcu marzenie o własnym, słodkim biznesie.