Wycofanie z rynku białego barwnika (biel tytanowa) sprawiło, że trudno jest uzyskać krem zarówno biały jak i w czystych, nie pożółconych kolorach. Ma to ogromny wpływ na ostateczny wygląd tortu.
Jeżeli nie białe, to jakie? Mam dla Ciebie kilka odpowiedzi na to pytanie w oparciu o teorię koloru i najnowsze kolorystyczne trendy.
Pokażę także gdzie szukać inspiracji, jak opracować nowy schemat kolorów i co pomoże przekonać klienta do innych rozwiązań.
Podpowiem także jakie mamy opcje i co zrobić w sytuacji, kiedy tort jednak musi być biały.
Dostęp do tego szkolenia i wielu innych w subskrypcji
Dostęp wyłącznie do tego szkolenia online
Dostęp do tego szkolenia i wielu innych w subskrypcji
Dostęp wyłącznie do tego szkolenia online
Od lat prowadzę szkolenia i warsztaty z technik cukiernictwa artystycznego, które w chwili obecnej, prawie w całości realizuję online.
Nadejście pandemii znacząco przyspieszyło ten proces i tak, w odpowiedzi na potrzeby Cukrowych Artystek, powstała platforma edukacyjna Akademii Słodkich Dekoracji "Kawał Ciacha".