Oczywiście! Każda kompozycja smakowa zawiera dokładne receptury na wszystkie warstwy, ze spisem składników w gramach i sposobem postępowania krok po kroku.
Po wybraniu opcji zakupu, wyborze abonamentu, podaniu swoich danych, formy płatności i potwierdzeniu zakupu, na platformie zostaje założone konto, jak już je masz, wystarczy się zalogować. Po zalogowaniu wszystkie zakupione produkty będą do Twojej dyspozycji zgodnie z licencją.
Materiały edukacyjne zostały tak przygotowane, by pomóc Ci na każdym etapie Twojej cukierniczej podróży.
Na początku, kurs "Pierwsze Kroki" poprowadzi Cię przez wszystkie etapy tworzenia profesjonalnego tortu.
Nauka dekoracji obejmuje szkolenia video z technik dekoracji za pomocą masy cukrowej czy papieru jadalnego, tworzenia jadalnych koronek, tekstur drewna czy betonu oraz webinary "Musisz wiedzieć" z podstaw cukiernictwa i "Słodki Warsztat" na temat narzędzi.
Aktywny abonament, to także wejściówka na premierę szkoleń MasterClass z modelowania kwiatów cukrowych na żywo.
Wszystkie materiały dostępne w abonamencie znajdują się w zakładce "SZKOLENIA".
Po zakupie, poprzez swoje konto na platformie Akademii, otrzymasz dostęp do szkoleń video, przepisów i materiałów dodatkowych. Wszystkie materiały oprócz filmów są dostępne także w formie plików do pobrania.
To zależy tylko od Ciebie, Materiały w strefie abonamentowej są dostępne tak długo jak subskrypcja będzie opłacana.
Tak, podczas zakupu należy wybrać opcję firma (zamiast osoba fizyczna) oraz wprowadzić numer NIP i dane organizacji. Faktura w formie elektronicznej, zostanie dostarczona na adres email, udostępniony podczas rejestracji.
Od wielu lat, z wielkiej pasji, tworzę artystycznie dekorowane torty, babeczki i ciasteczka - słodkie dzieła sztuki i choć czasem "żyją" one tylko kilka godzin, za każdym z nich stoi czyjeś spełnione marzenie.
Kiedy tort pojawia się na stole, każdy czeka by doświadczyć słodkiego smaku, ale pierwsze zawsze "jedzą" oczy, a to co "zjedzą" oczy staje się pokarmem dla duszy. I tak właśnie powstał słodki blog artystyczny Kawał Ciacha. To częściowy zapis mojej słodkiej drogi. Znajdziesz tam: galerię tortów artystycznych, które nie zawsze wyglądają jak torty, praktyczne artykuły z zakresu nowoczesnego cukiernictwa, sprawdzone przepisy oraz tutoriale z różnych technik sugarcraftinu.
Kolejnym etapem było założenie Akademii "Kawał Ciacha" żeby pomóc Cukrowym Artystom, takim jak my, rozwijać pasję pieczenia i artystycznego dekorowania wypieków.
Poznasz tu tajniki cukiernictwa, by piec profesjonalne torty o wyjątkowych smakach we własnym domu.
A także różne techniki dekoracji cukierniczych, by tworzyć własne, słodkie dzieła sztuki.