Smakowa baza Akademii

Chcesz zachwycać smakiem

swoich tortów?

Skorzystaj ze sprawdzonych

kompozycji smakowych

z przepisami


TAK, CHCĘ DOSTĘP

Dlaczego jakiś biszkopt i jakiś krem to za mało

Każda warstwa tortu wpływa na jego końcowy smak, może go dopełnić albo zupełnie zepsuć.
💛
Perfekcyjnie połączone smaki i tekstury sprawią, że Twoje torty zachwycą za każdym razem.
💛
Gotowe połączenia posłużą Ci jako baza do tworzenia własnych kompozycji smakowych.
💛
Możesz być pewna, bo powstają na bazie opinii klientów i najnowszych trendów.

Tort zaczyna się od idealnie skomponowanych warstw

Tutaj znajdziesz kompozycje tortów zachwycające smakiem i zaskakujące różnorodnością tekstur, z gotowymi, zwymiarowanymi przepisami.

Baza jest dostępna wyłącznie dla subskrybentów Akademii

Co jeszcze zyskujesz dołączając do subskrypcji

Dostęp do szkoleń "Pierwsze kroki" z podstaw tworzenia profesjonalnych tortów.
💛
Dostęp do szkoleń z różnych technik dekoracji tortów i deserów mi: jadalne koronki, island cake, czekolada plastyczna, dekorowanie pierników i wiele innych.
💛
Dostęp do szkoleń z tworzenia jadalnych tekstur za pomocą papieru jadalnego, masy cukrowej. także z wykorzystaniem szablonów czy wzorników.
💛
Dostęp do szkoleń florystyki cukrowej z tworzenia realistycznych kwiatów cukrowych, bezpiecznych do dekoracji tortów.
💛
Dostęp do nagrań webinarów z cyklu: Musisz wiedzieć i Słodki Warsztat.

Wybierz najlepszy dla siebie plan subskrypcji

Jestem Izabell - cake artist


Od wielu lat, z wielkiej pasji, tworzę artystycznie dekorowane torty, babeczki i ciasteczka - słodkie dzieła sztuki i choć czasem "żyją" one tylko kilka godzin, za każdym z nich stoi czyjeś spełnione marzenie.

Kiedy tort pojawia się na stole, każdy czeka by doświadczyć słodkiego smaku, ale pierwsze zawsze "jedzą" oczy, a to co "zjedzą" oczy staje się pokarmem dla duszy. I tak właśnie powstał słodki blog artystyczny Kawał Ciacha. To częściowy zapis mojej słodkiej drogi. Znajdziesz tam: galerię tortów artystycznych, które nie zawsze wyglądają jak torty, praktyczne artykuły z zakresu nowoczesnego cukiernictwa, sprawdzone przepisy oraz tutoriale z różnych technik sugarcraftinu.

Ponad trzy lata temu założyłam Akademię "Kawał Ciacha" żeby pomóc Cukrowym Artystom, takim jak my, rozwijać pasję pieczenia i artystycznego dekorowania wypieków.

Poznasz tu podstawy, by móc piec profesjonalne torty o wyjątkowych smakach we własnym domu.

To pierwszy etap.

Rozpocznij ze mną swoją słodką podróż :)


Jeżeli masz pytania, chętnie na nie odpowiem.

Oczywiście! Każda kompozycja smakowa zawiera dokładne receptury na wszystkie warstwy, ze spisem składników w gramach i sposobem postępowania krok po kroku.

Po wybraniu opcji zakupu, wyborze abonamentu, podaniu swoich danych, formy płatności i potwierdzeniu zakupu, na platformie zostaje założone konto, jak już je masz, wystarczy się zalogować. Po zalogowaniu wszystkie zakupione produkty będą do Twojej dyspozycji zgodnie z licencją.

Materiały edukacyjne zostały tak przygotowane, by pomóc Ci na każdym etapie Twojej cukierniczej podróży. Na początku, kurs "Pierwsze Kroki" poprowadzi Cię przez wszystkie etapy tworzenia profesjonalnego tortu. Nauka dekoracji obejmuje szkolenia video z technik dekoracji za pomocą masy cukrowej czy papieru jadalnego, tworzenia jadalnych koronek, tekstur drewna czy betonu oraz webinary "Musisz wiedzieć" z podstaw cukiernictwa i "Słodki Warsztat" na temat narzędzi.
Aktywny abonament, to także wejściówka na premierę szkoleń MasterClass z modelowania kwiatów cukrowych na żywo. Wszystkie materiały dostępne w abonamencie znajdują się w zakładce "SZKOLENIA".

Po zakupie, poprzez swoje konto na platformie Akademii, otrzymasz dostęp do szkoleń video, przepisów i materiałów dodatkowych. Wszystkie materiały oprócz filmów są dostępne także w formie plików do pobrania.

To zależy tylko od Ciebie, Materiały w strefie abonamentowej są dostępne tak długo jak subskrypcja będzie opłacana.

Tak, podczas zakupu należy wybrać opcję firma (zamiast osoba fizyczna) oraz wprowadzić numer NIP i dane organizacji. Faktura w formie elektronicznej, zostanie dostarczona na adres email, udostępniony podczas rejestracji.