Ten kurs omawia przygotowanie smacznego i stabilnego toru od projektu po położenie odpowiedniego tynku, albo i nie ;)
To czasem duże wyzwanie i wiele może pójść nie tak, dlatego poprowadzę Cie krok po kroku, do tortu idealnego.
Uzupełnieniem do tego kursu są praktyczne lekcje z cyklu pierwsze kroki, znajdziesz je w kursach uzupełniających.
Do każdego etapu jest również dostępny workbook w 4 częściach, nie zapomnij wydrukować go przed rozpoczęciem szkolenia.

Jakich umiejętności i wiedzy nabędziesz?

Czego się nauczysz?
  • jak zaprojektować tort
  • jak wyznaczyć idealny kawałek tortu
  • dlaczego personalizacja to klucz
  • jak łączyć smaki
  • jak upiec biszkopt idealny
  • jak przygotować krem idealny
  • co jeszcze można włożyć do tortu
  • jak dobrać tynk pod dekorację
  • jak zaplanować pracę nad tortem
Materiały dodatkowe
  • workbook na każdy etap
  • kalkulator porcji
  • przelicznik składników
  • tabela połączeń smakowych
  • planner tortu
Szkolenia uzupełniające
  • jak zrobić biszkopt idealny
  • jak zrobić idealny krem bazę
  • jak złożyć tort w rancie
  • jak zrobić krem do otynkowania
  • jak otynkować tort
  • POZIOM SZKOLENIA: PODSTAWOWY
  • CZAS TRWANIA WIDEO: 3:30:40