Napisałam tego ebooka z myślą o wszystkich miłośnikach domowych wypieków, którzy chcą piec torty zachwycające smakiem i wyglądem.
Prowadząc szkolenia i warsztaty zobaczyłam, co tak naprawdę sprawia osobom początkującym najwięcej problemów. To założenie, że każdy choć raz w życiu coś upiekł, albo zrobił krem nie z paczki. Dlatego zdecydowałam się napisać nietypowy ebook - instrukcję.
Poprowadzi Cię on, krok po kroku, przez wszystkie etapy projektowania i tworzenia pysznego i równego tortu, który zachwyci każdego.
E-book + workbook + 5 szkoleń video
Do e-booka przygotowałam specjalny workbook, który przeprowadzi Cię przez wszystkie etapy pracy nad tortem i nie pozwoli o niczym zapmnieć.
💗
W osobnej zakładce znajdziesz także materiały dodatkowe, które możesz pobrać w formie PDF.
💗
Co jakiś czas będę umieszczać kolejne materiały, uzupełniające i rozszerzające wiedzę z ebooka, by ułatwić Ci pracę.
💗
na platformie znajdziesz 5 szkoleń video obrazujących kolejne etapy powstawania tortu
💗
Jeżeli masz z czymś kłopot, daj mi znać, pomogę :)
Do pakietu rozszerzonego dodałam lekcje video, na których pokazuję 5 etapów powstawania tortu, które sprawiają najwięcej trudności:
Lekcja video nr 1: Wykonanie ciasta od podstaw, przygotowanie formy i postępowanie z biszkoptem po upieczeniu.
Lekcja video nr 2: Wykonanie kremu bazy z podstawowych składników.
Lekcja video nr 3: Krojenie biszkoptu na równe krążki, nasączenie oraz przełożenie kremem i przygotowanie tortu do stabilizacji.
Lekcja video nr 4: Przygotowanie kremu na bazie masła do tynkowania tortu.
Lekcja video nr 5: Tynkowanie, czyli obłożenie tortu równą i gładką warstwą kremu.
Oczywiście ! Tworzyłam go z myślą o osbach, które dopiero zaczynają przygodę z pieczeniem tortów, albo mają złe doświadczenia i obawiają się ponownie spróbować.
To e-book inny niż wszystkie, bo w odróżnieniu od nich nie ogranicza się do przepisu, zakładając, że to wystarczy. Jest po trosze instrukcją techniczną krok po kroku, z prostymi wskazówkami. Znajdziesz w nim również praktyczny workbook, który nie pozwoli Ci niczego przeoczyć.
Po wybraniu opcji zakupu, podaniu swoich danych, formy płatności i potwierdzeniu zakupu, na platformie zostaje założone konto, jak już je masz, wystarczy się zalogować. Po zalogowaniu wszystkie zakupione produkty będą do Twojej dyspozycji zgodnie z licencją.
W zalezności od pakietu, który zakupiłaś, otrzymasz: e-book Anatomia Tortu z workbookiem lub e-book Anatomia Tortu z workbookiem i pakietem 5 szkoleń online Pierwsze Kroki. W okresie przedsprzeaży, osóby zapisane na listę oczekujących otrzymają dodatkowo jedno z wybranych szkoleń MasterClass, z modelowania kwiatów Cukrowych.
Po zakupie, poprzez swoje konto na platformie Akademii, otrzymasz dostep do cyforwego pliku e-booka w formacie PDF. Plik można pobrać na swój komputer, do użytu własnego, zgodnie z licencją. E-book jest sygnowany cyftowo.
Bezterminowo, bo e-book nie jest objęty czasowym ograniczeniem dostępu. Zawsze, kiedy się zalogujesz, będzie tam na Ciebie czekał.
Licencja nie pozwala na bezpłatne lub odpłatne przekazywanie osobom trzecim: kopii cyfrowych, pobranych z platformy Akademii materiałów edukacyjnych, wydruków lub innych form utrwalenia materiałów edukacyjnych, odtwarzanych lub pobranych z platformy edukacyjnej, a także danych dostępowych do platformy Akademii, w celu korzystania i pobierania z niej materiałów edukacyjnych.
Tak, podczas zakupu należy wybrać opcję firma (zamisat osoba fizyczna) oraz wprowadzić numer NIP i dane organizacji. Faktura w formie elektronicznej, zostanie dostarczona na adres email, udostępniony podczas rejestracji.
Niestety nie, na tę chwile jest dostepna tylko wersja elektroniczna.
E-book + workbook + 5 szkoleń video
197 zł
Od wielu lat, z wielkiej pasji, tworzę artystycznie dekorowane torty, babeczki i ciasteczka - słodkie dzieła sztuki i choć czasem "żyją" one tylko kilka godzin, za każdym z nich stoi czyjeś spełnione marzenie.
Założyłam Akademię "Kawał Ciacha" żeby pomóc Ci rozwijać pasję pieczenia i artystycznego dekorowania wypieków.
Poznasz tu podstawy, by piec profesjonalne torty o wyjątkowych smakach, we własnym domu.