Jak zrobić pyszny i równy tort, krok po kroku

e-book + workbook + 5 szkoleń video



Piecz torty jak profesjonalista


Napisałam tego ebooka z myślą o wszystkich miłośnikach domowych wypieków, którzy chcą piec torty zachwycające smakiem i wyglądem.

Czy jest dla Ciebie?
  • Przeglądasz przepisy, ale wahasz się, bo nie zawierają wszystkich potrzebnych Ci informacji?
  • Szukasz praktycznej i solidnej wiedzy: jak upiec biszkopt, zrobić krem czy co to w ogóle jest żelka?
  • Przejrzałaś szkolenia z dekorowania tortów w Akademii i nie czujesz się jeszcze gotowa? Choć tak Cię korci ;)
Jeżeli usłyszałaś w głowie co najmniej dwa razy TAK, to jesteś we właściwym miejscu.


Poprowadzę Cię krok po kroku

Prowadząc szkolenia i warsztaty zobaczyłam, co tak naprawdę sprawia osobom początkującym najwięcej problemów. To założenie, że każdy choć raz w życiu coś upiekł, albo zrobił krem nie z paczki. Dlatego zdecydowałam się napisać nietypowy ebook - instrukcję.

Poprowadzi Cię on, krok po kroku, przez wszystkie etapy projektowania i tworzenia pysznego i równego tortu, który zachwyci każdego.

Pobierz spis treści


E-book Anatomia tortu z praktycznym workbookiem i video szkoleniami

E-book + workbook + 5 szkoleń video

Czego dowiesz się z e-booka Anatomia Tortu

  • JAK ZAPROJEKTOWAĆ TORT, OKREŚLIĆ WIELKOŚĆ, POŁĄCZYĆ SMAKI, DOBRAĆ WARSTWY I RODZAJ DEKORACJI
  • JAK WYBRAĆ I UPIEC ODPOWIEDNIE BISZKOPTY
  • JAK DOBRAĆ I PRZYGOTOWAĆ NALEPSZE KREMY
  • JAK ZRÓŻNICOWAĆ INTENSYWNOŚĆ SMAKÓW I UROZMAICIĆ KONSYSTENCJĘ, WPROWADZAJĄC DODATKOWE WARSTWY
  • JAK DOBRAĆ NAJLEPSZE NASĄCZENIE DO CIASTA, ZŁOŻYĆ I WŁAŚCIWIE USTABILIZOWAĆ TORT
  • JAK DOPASOWAĆ NAJODPOWIEDNIEJSZY KREM I OTYNKOWAĆ NIM TORT, BY STAŁ SIĘ IDEALNĄ PODSTAWĄ DEKORACJI

Co jeszcze znajdziesz w pakiecie

Do e-booka przygotowałam specjalny workbook, który przeprowadzi Cię przez wszystkie etapy pracy nad tortem i nie pozwoli o niczym zapmnieć.

💗

W osobnej zakładce znajdziesz także materiały dodatkowe, które możesz pobrać w formie PDF.

💗

Co jakiś czas będę umieszczać kolejne materiały, uzupełniające i rozszerzające wiedzę z ebooka, by ułatwić Ci pracę.

💗

na platformie znajdziesz 5 szkoleń video obrazujących kolejne etapy powstawania tortu

💗

Jeżeli masz z czymś kłopot, daj mi znać, pomogę :)



Co zawierają video szkolenia

Do pakietu rozszerzonego dodałam lekcje video, na których pokazuję 5 etapów powstawania tortu, które sprawiają najwięcej trudności:

Lekcja video nr 1: Wykonanie ciasta od podstaw, przygotowanie formy i postępowanie z biszkoptem po upieczeniu.

Lekcja video nr 2: Wykonanie kremu bazy z podstawowych składników.

Lekcja video nr 3: Krojenie biszkoptu na równe krążki, nasączenie oraz przełożenie kremem i przygotowanie tortu do stabilizacji.

Lekcja video nr 4: Przygotowanie kremu na bazie masła do tynkowania tortu.

Lekcja video nr 5: Tynkowanie, czyli obłożenie tortu równą i gładką warstwą kremu.

Jeżeli masz wątpliwości, chętnie na nie odpowiem.

Oczywiście ! Tworzyłam go z myślą o osbach, które dopiero zaczynają przygodę z pieczeniem tortów, albo mają złe doświadczenia i obawiają się ponownie spróbować.

To e-book inny niż wszystkie, bo w odróżnieniu od nich nie ogranicza się do przepisu, zakładając, że to wystarczy. Jest po trosze instrukcją techniczną krok po kroku, z prostymi wskazówkami. Znajdziesz w nim również praktyczny workbook, który nie pozwoli Ci niczego przeoczyć.

Po wybraniu opcji zakupu, podaniu swoich danych, formy płatności i potwierdzeniu zakupu, na platformie zostaje założone konto, jak już je masz, wystarczy się zalogować. Po zalogowaniu wszystkie zakupione produkty będą do Twojej dyspozycji zgodnie z licencją.

W zalezności od pakietu, który zakupiłaś, otrzymasz: e-book Anatomia Tortu z workbookiem lub e-book Anatomia Tortu z workbookiem i pakietem 5 szkoleń online Pierwsze Kroki. W okresie przedsprzeaży, osóby zapisane na listę oczekujących otrzymają dodatkowo jedno z wybranych szkoleń MasterClass, z modelowania kwiatów Cukrowych.

Po zakupie, poprzez swoje konto na platformie Akademii, otrzymasz dostep do cyforwego pliku e-booka w formacie PDF. Plik można pobrać na swój komputer, do użytu własnego, zgodnie z licencją. E-book jest sygnowany cyftowo.

Bezterminowo, bo e-book nie jest objęty czasowym ograniczeniem dostępu. Zawsze, kiedy się zalogujesz, będzie tam na Ciebie czekał.

Licencja nie pozwala na bezpłatne lub odpłatne przekazywanie osobom trzecim: kopii cyfrowych, pobranych z platformy Akademii materiałów edukacyjnych, wydruków lub innych form utrwalenia materiałów edukacyjnych, odtwarzanych lub pobranych z platformy edukacyjnej, a także danych dostępowych do platformy Akademii, w celu korzystania i pobierania z niej materiałów edukacyjnych.

Tak, podczas zakupu należy wybrać opcję firma (zamisat osoba fizyczna) oraz wprowadzić numer NIP i dane organizacji. Faktura w formie elektronicznej, zostanie dostarczona na adres email, udostępniony podczas rejestracji.

Niestety nie, na tę chwile jest dostepna tylko wersja elektroniczna.

Złap ebooka i zacznij piec pysznie i profesjonalne torty.


E-book + workbook + 5 szkoleń video
197 zł


Jestem Izabell - cake artist

Od wielu lat, z wielkiej pasji, tworzę artystycznie dekorowane torty, babeczki i ciasteczka - słodkie dzieła sztuki i choć czasem "żyją" one tylko kilka godzin, za każdym z nich stoi czyjeś spełnione marzenie.

Założyłam Akademię "Kawał Ciacha" żeby pomóc Ci rozwijać pasję pieczenia i artystycznego dekorowania wypieków.

Poznasz tu podstawy, by piec profesjonalne torty o wyjątkowych smakach, we własnym domu.


Rozpocznij ze mną swoją słodką podróż :)